Atelierele Demo sunt GRATUITE și vor avea loc pe platforma ZOOM in fiecare zi de luni și miercuri, orele 18.00-19.30 în intervalul 11 Ian – 03 Feb 2021.

Odiseea Academy
Demo Online
Înregistrează-ți copilul astăzi!
Un program complet și complex de cultură generală și dezvoltare personală pentru copii (10-14 ani)
Bine ai venit în universul ODISEEA!
Odiseea este o călătorie care promovează cultura ca element cheie în educația copilului.
Bazându-se pe educația liberală, programele de ateliere Odiseea contribuie la formarea caracterului copiilor, la cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni niște adulți liberi și independenți din punct de vedere social, emoțional și intelectual.
Domeniile pe care le acoperă sunt: Arte Vizuale, Astronomie, Literatură, Actorie, Cinematografie, Public Speaking, Științele Naturii, Digital Art.
Acceseaza video și vezi cum s-au desfășurat sesiunile până acum
De ce să participi cu copilul tău la Demo Odiseea Academy?
- Vei cunoaște lectorii care susțin atelierele
- Vei participa direct la o dezbatere cheie despre importanța educatiei culturale pentru copilul tău și cum îi impactează viața pe termen lung
- Poți adresa direct întrebări specialiștilor din domeniu și vei primi raspuns pe loc
- Copilul tău va beneficia de exerciții creative, care îl vor provoca să intre cu mintea într-o lume fascinantă a cunoașterii ce ulterior le va cultiva și rafina gusturile, preferințele, alegerile
- Fiecare atelier se va termina cu un concurs/joc la care toții copii pot participa, stârnindu-le interesul pentru creativitate, dorință și curiozitate pentru cunoaștere;
Agenda atelierelor Odiseea Academy Demo
Arte Vizuale

Data: 11 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Autoportrait
Astronomie

Data: 13 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: O călătorie in Univers – despre planete, soare și stele
Literatură

Data: 18 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: De la inspirație la premisele unei povești
Cinematografie

Data: 20 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Copilării în lumea largă
Științele Naturii

Data: 25 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Cum înțelegem legile naturii?
Public Speaking

Data: 27 Ianuarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Cum comunicăm eficient și cu încredere cu cei din jurul nostru?
Digital Art

Data: 01 Februarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Ilustrarea formelor 3d, sferă și cub cu lumini și umbre
Actorie

Data: 03 Februarie
Ora: 18:00 – 19:30
Tema: Improvizație
Lectorii Odiseea Academy
Literatură - Adina Rosetti
Adina Rosetti este scriitoare si jurnalistă, dezvoltă în prezent proiecte literare și predă cursuri de creative writing pentru cei mici. Este co-fondatoare De Basm, Asociația Scriitorilor de Literatură pentru Copii și Adolescenți.
Astronomie - Adrian Șonka
Adrian Șonka este astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. A absolvit facultatea de fizică din Bucureşti şi este în prezent doctorand în domeniul planetologiei.
Arte Vizuale - Ioana Ciocan
Ioana Ciocan este curator independent, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru al consiliului științific al Muzeului Național Cotroceni.
Public Speaking - Alin Comșa
Alin Comşa este cofondator All in Trust Attitude, precum şi fondator al Institutului de Management al Artei – Artmark, instituţie de educaţie şi formare profesională în domeniul artei. Este lector în cadrul Institutului Bancar Român Bucureşti – catedra Formarea Formatorilor. Alin este specialist în activitatea de coaching, având o experienţă de peste 12 ani ca formator, introducând informații din cele mai diverse domenii – literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligență emoțională, istorie, vânzări, leadership, strategii de negociere și convingere, management sau filozofie.
Cinematografie - Ileana Bîrsan
Ileana Bîrsan este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București. Este critic de film, scenarist și se implică în programe de educație cinematografică, printre care – filme pentru liceeni. Co-scenaristă a documentarului „Procesul” și curator al programului „Grădina cu filme’’.
Actorie - Ana Maria Pop
Ana-Maria Pop este actriță și performer, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj. Și-a completat studiile cu un master de actorie și un curs de psihopedagogie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” din București.
În prezent poate fi văzută în spectacolele mai multor teatre din București. A activat de asemenea în Bruxelles în teatru și performance.
Competențe profesionale dobândite: improvizație scenică, limbaj teatral nonverbal și verbal, educația expresiei vocale, dans, scrimă, acrobație, istoria teatrului universal și românesc, teoria dramei.Digital Art - Smaranda Ilie
Smaranda a absolvit Facultatea de Design de Produs în cadrul Facultății de Arhitectură „Ion Mincu” din București. Ulterior s-a dedicat pasiunii de a preda începând cu un internship la Școala Americană din București, departamentul de Artă.
Este fost membru fondator al Asociației Meeting of Design Students, unde a organizat workshop-uri pentru studenți designeri și arhitecți din toată lumea. A colaborat cu Galeria Basil, unde a susținut propriile cursuri de artă-hobby, istoria artei, design și desen arhitectural. În prezent susține diferite ateliere de Artă, Animație și Design Grafic, Ceraminca, DIY, Grafică Digitală și Origami.
Științele Naturii - Tiberiu Stroia
Este fondatorul proiectului “Casa Științei“, un laborator de chimie și fizică unde elevii au posibilitatea de a înțelege, prin experiment, legile Universului.
Crede că pentru a obține răspunsul corect, un viitor om de știință, trebuie să învețe să pună întrebările corecte.
În cadrul cursurilor, elevii învață cum trebuie interpretat un experiment de laborator și concluziile care decurg în urma acestor experimente.
Tiberiu a studiat ingineria chimică la UBB Cluj-Napoca.

Asociația pentru educație Odiseea