Odiseea Academy

Demo Online

Înregistrează-ți copilul astăzi!

Un program complet și complex de cultură generală și dezvoltare personală pentru copii (10-14 ani) din România.

Atelierele Demo sunt GRATUITE și vor avea loc pe platforma ZOOM in fiecare zi de luni și miercuri, orele 17.00-18.30 în intervalul 21 Sept – 14 Oct 2020.

Salvează datele și înscrie-te!

Bine ai venit în universul ODISEEA!

Odiseea este o călătorie care promovează cultura ca element cheie în educația copilului.
Bazându-se pe educația liberală, programul de ateliere Odiseea contribuie la formarea caracterului copiilor, la cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni niște adulți liberi și independenți din punct de vedere social, emoțional și intelectual.
Domeniile pe care le acoperă sunt: Arte Vizuale, Muzică, Cinematografie, Astronomie, Digital, Literatură, Teatru.

Acceseaza video și vezi cum s-au desfășurat sesiunile până acum

De ce să participi cu copilul tău la Demo Odiseea Academy?

  • Vei cunoaște lectorii care susțin atelierele
  • Vei participa direct la o dezbatere cheie despre importanța educatiei culturale pentru copilul tău și cum îi impactează viața pe termen lung
  • Poți adresa direct întrebări specialiștilor din domeniu și vei primi raspuns pe loc
  • Copilul tău va beneficia de exerciții creative, care îl vor provoca să intre cu mintea într-o lume fascinantă a cunoașterii ce ulterior le va cultiva și rafina gusturile, preferințele, alegerile
  • Fiecare atelier se va termina cu un concurs/joc la care toții copii pot participa, stârnindu-le interesul pentru creativitate, dorință și curiozitate pentru cunoaștere;

Testimoniale

Ce spun copiii care au participat la atelierele Odiseea?

Agenda atelierelor Odiseea Academy Demo

Astronomie

Data: 28 Septembrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Sistemul solar

Arte vizuale

Data: 30 Septembrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Renaștere

Cinematografie

Data: 5 Octombrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Câte intrebari poti pune dupa ce vezi un film?

Digital

Data: 7 Octombrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Realitatea din Realitatea Virtuală (VR)

Muzică

Data: 12 Octombrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Ansambluri muzicale

Literatură

Data: 14 Octombrie

Ora: 17:00 – 18:30

Tema: Cum construiești un personaj?

Lectorii Odiseea Academy

Literatură - Adina Rosetti

Adina Rosetti este scriitoare si jurnalistă, dezvoltă în prezent proiecte literare și predă cursuri de creative writing pentru cei mici. Este co-fondatoare De Basm, Asociația Scriitorilor de Literatură pentru Copii și Adolescenți.

Astronomie - Adrian Șonka

Adrian Șonka este astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. A absolvit facultatea de fizică din Bucureşti şi este în prezent doctorand în domeniul planetologiei.

Arte Vizuale - Ioana Ciocan

Ioana Ciocan este curator independent, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru al consiliului științific al Muzeului Național Cotroceni.

Digital - Anda Zahiu

Anda Zahiu este absolventă a Facultății de Filosofie (Univ. București) și membră a Centrului de Cercetare în Etică Aplicată. Este masterandă în cadrul programului Philosophy, Politics and Economics și membră a Direcției de Orientare Strategică și Politici Publice a Univ.  București. Scrie despre roboți, Realitate Virtuală, viitorul muncii și alte subiecte de actualitate din etica noilor tehnologii.

Muzică - Diana Miron

Diana Miron este o artistă cu un lung parcurs de muzică clasică/contemporană, căutând prin aceasta manifestarea unui spațiu mereu nou. Experiența sa de predare pornește în 2015, cu Educație Muzicală, continuând până în prezent cu lecții de canto și vioară pentru copii și adulți în sistemul de învățământ privat.

Cinematografie - Ileana Bîrsan

Ileana Bîrsan este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București. Este critic de film, scenarist și se implică în programe de educație cinematografică, printre care – filme pentru liceeni. Co-scenaristă a documentarului „Procesul” și curator al programului „Grădina cu filme’’.

Asociația pentru educație Odiseea

contact@odiseea.ro / www.facebook.com/AsociatiaOdiseea