Hai în Odiseea Tânărului Artist!

by Odiseea

Concursul național dedicat copiilor talentați la artă

Îți place să pictezi și să desenezi?
Pregătește-ți pensulele, creioanele și vino cu noi în Odiseea Tânărului Artist!

Știai că acesta este cel mai bun moment pentru a alege o carieră în artă?

Pentru a ajunge un artist de succes, talentul este important, însă știm că ai nevoie și de susținere materială (și nu numai).

Asociația Odiseea sprijină copiii și tinerii talentați la artă, printr-un amplu concurs național care premiază cele mai reușite lucrări și le expune pentru cea de-a doua oară la cel mai mare eveniment dedicat artei din țară - Art Safari București 2021.

“Dacă în 2020 copiii au ilustrat o odisee, reală, dar mai ales imaginară, în 2021 avem nevoie mai mult ca oricând de Speranță. Este un <<domeniu>> în care copiii excelează, așa că îi invit să își exprime cu generozitate propria viziune asupra speranței, fie printr-o pictură, desen sau colaj, pe care să le înscrie în concursul Asociației pentru educație Odiseea – Odiseea Tânărului Artist.”  a declarat Ioana Ciocan, director general Art Safari și ambasador „Odiseea Tânărului Artist.

Condiții de participare și înscriere

Concursul „Odiseea Tânărului Artist” se adresează copiilor cu vârste între 10 și 18 ani și oferă premii de peste 2600 euro.

Pentru a participa, te invităm să realizezi o lucrare de artă (în categoria pictură, desen sau colaj) cu tema „Speranța”.

Pentru regulamentul concursului și detalii de participare accesează link-ul urmator: https://bit.ly/3t31Jqa

Pentru întrebări, puteți să ne scrieți la expozitie@odiseea.ro.

Înscriere și jurizare online

Jurizarea va avea loc în perioada 19 – 25 aprilie 2021.

Juriu

• Ioana Ciocan – curator de artă și directorul Art Safari București
• Elena Dumitrescu – Lector Univ. Sculptură, UNARTE
• Ionuț Barbu – Prof. Pictură la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București

Premii

Grupa 10-14 ani

Premiul 1 – 800 de euro
Premiul 2 – 500 de euro
Premiul 3 – 300 de euro
Mențiuni – 20 de premii (50 de euro/fiecare)

Grupa 15-18 ani

10 lucrări vor fi expuse la Art Safari 2021 (nu se acorda premii)

Toate lucrarile câștigătoare vor fi expuse în cadrul ediției 2021 a Art Safari București, care va avea loc în perioada 13-23 mai 2021,  în Victoria Tower din centrul Bucureștiului.

Înscrierile pentru concursul Odiseea Tânărului Artist s-au închis. Mulțumim!

Asociația Odiseea pregătește copiii pentru provocările zilei de mâine

Asociația pentru educație Odiseea a fost fondată în 2018, cu scopul de a promova cultura și dezvoltarea în rândul copiilor. Inspirându-se din artele liberale, Odiseea a dezvoltat o serie de programe și ateliere educaționale (online și offline) care cuprind mai multe discipline de actualitate (teatru, arte vizuale, astronomie, muzică, digital, literatură și cinematografie, științele naturii, artă digitală, public speaking), pentru a-i inspira pe copii și pentru a-i pregăti pentru vremurile actuale.

Programele educaționale contribuie la dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală, dar și la formarea caracterului copiilor, cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni adulți liberi, independenți social, emoțional și intelectual, completând educația formală, academică.

Programele educaționale contribuie la dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală, dar și la formarea caracterului copiilor, cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni adulți liberi, independenți social, emoțional și intelectual, completând educația formală, academică.

Susținut de:

Partener Media